MónTerrassa
Portes obertes i visites guiades per Sant Jordi a Terrassa

Aquest any, Terrassa celebrarà la tradicional Diada de Sant Jordi amb la presència de centenars de parades de llibres i roses al carrer, una àmplia oferta de visites al patrimoni de la ciutat i actuacions de les diferents agrupacions de cultura popular, durant tota la jornada del proper dia 23 d’abril. En la preparació de la Diada, a més de la tradicional instal·lació de punts de venda de llibres i roses i les actuacions de cultura popular, enguany s’ha previst afegir visites guiades i jornades de portes obertes al patrimoni de la ciutat.

Per al mateix dia de la Diada, des de l’Ajuntament s’ha organitzat un programa d’activitats destinades a donar a conèixer la riquesa patrimonial de la ciutat tants als visitants com als propis terrassencs i terrassenques. Així, pel matí s’ha programat una visita guiada a la Casa de l’Esport i a l’Ajuntament, amb passis a les 11 h i a les 13h, i pels que cal realitzar inscripció prèvia clicant aquí. A més, també s’han organitzat quatre visites guiades a la Masia Freixa, a les 10.30 , 12 h, 17 h i 18 h (inscripcions clicant aquí).

Paral·lelament, el Museu de Terrassa oferirà una matinal de portes obertes a la Seu d’Ègara, a la Casa Alegre de Sagrera i al Castell Cartoixa. El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) també farà jornada de portes obertes el mateix dia de Sant Jordi, el dia 23 d’abril, de 10 a 14.30 h; mentre que el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT) obrirà el matí de la Diada de Sant Jordi, de 10 a 14 h, com ho fa de manera habitual les matinals del diumenge.

Oficina de turisme i biblioteques municipals

L’Oficina de Turisme tindrà una parada al Raval de Montserrat, des d’on s’informarà de les activats previstes per la Diada i de l’oferta turística de la ciutat. I l’equipament municipal també estarà obert tot el dia, a la Masia Freixa.

Les biblioteques municipals, com és tradicional, també han organitzat aquest abril un ampli programa d’activitats al voltant de la festivitat de Sant Jordi, que es poden consultar clicant aquí.

El programa complert i els horaris de les activitats entorn a la Diada de Sant Jordi, les municipals i les que s’organitzen per part d’entitats i associacions de la ciutat, es poden consultar clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa