MónTerrassa
“Qui té por de Virginia Woolf?” tanca el 45è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre
  • CA
x
L’obra “Qui té por de Virginia Wolf?” | QOLLUNAKA GRUP DE TEATRE

El diumenge 31 de març, a les 18 h, Qollunaka Grup de Teatre clourà la 45a edició del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, organitzat pel Casal de Sant Pere, que ha omplert amb les millors propostes de teatre amateur d’arreu de Catalunya la Sala Crespi cada cap de setmana des del passat 20 de gener. Ho farà amb l’obra “Qui té por de Virginia Woolf?”, d’Edward Albee, dirigida per Eduard Garcia i Ester Batlló. L’obra està interpretada per Ester Batlló, Josep Manel Martínez “Kazo”, Sergi Guillemot i Núria Grao. L’obra es podrà veure a la Sala Crespi del Casal de Sant Pere (c/ Major de Sant Pere, 59-63) i el preu de les entrades serà de 12 euros i de 10 euros per a socis del Casal de Sant Pere, estudiants i jubilats. Les localitats es poden adquirir a la taquilla de la Sala Crespi des d’una hora abans de l’actuació.

“Qui té por de Virginia Woolf?”, obra de teatre escrita per Edward Albee l’any 1962, va esdevenir una àcida crítica a l’anomenat American Way of Life, l’estil de vida americà plantejat com a paradigma de progrés i de model de societat. El text ens situa a l’interior de la vida d’un matrimoni o, més ben dit, del que queda d’ell, en el qual els retrets, el passat i la suposada poca ambició de l’un, contrasta amb les excessives aspiracions socials de l’altre. L’aparició d’una parella molt més jove a les seves vides, que està a punt de repetir els seus mateixos errors i que també és víctima dels afanys de grandesa i de les ànsies de prosperar a qualsevol preu, posarà a la parella madura formada pel George i la Marta davant del mirall de la seva pròpia existència i al caire de l’abisme.

D’aquesta manera, Qollunaka Grup de Teatre torna a Terrassa amb “Qui té por de Virginia Woolf?”, obra estrenada el passat mes de maig a la ciutat, concretament a la Sala Maria Plans de l’Institut del Teatre. Posteriorment, i també a Terrassa, l’obra es va representar el passat mes de juny al Teatre Principal dins de la Mostra Set de Teatre. Fins ara, la companyia ha portat l’obra a les localitats de Collsuspina, Manresa, Piera, Ullastrell, Cornellà, Castellterçol, Sant Feliu de Codines i Canet de Mar. Qollunaka també té previst portar l’obra a la 17a Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar, que se celebrarà del 26 al 28 d’abril, i, després de l’estiu, la continuarà girant arreu de Catalunya donada la bona acollida d’una producció teatral que ja ha recollit diversos premis i nominacions.

Qollunaka Grup de Teatre és una companyia de teatre amateur terrassenca, amb seu al Casal de Sant Pere, formada per un grup d’amics i amigues ja fa 15 anys. Al llarg de la seva trajectòria ha portat a terme diverses propostes escèniques, com les quatre edicions dels “Okupastorets”, la “Balada del flautista”, l’obra de temàtica castellera “Lo 3 de 9”, “No ho acabo d’entendre”, “Terra baixa”, “Les noces de Fígaro”, “Dones i secrets”, “Boira”, “Sota la manta”, “Com ombres”, “La corona d’espines”, “Tot assajant… un clàssic”, “La antesala”, obres de microteatre i diversos tributs a Pepe Rubianes a càrrec d’Òscar Garcia. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb més d’un centenar de premis i nominacions en diferents concursos de teatre de Catalunya i el País Valencià.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa