MónTerrassa
Pla d’ajudes per a les empreses del Parc Audiovisual de Terrassa
  • CA
Un dels platós del Parc Audiovisual de Catalunya
Un dels platós del Parc Audiovisual de Catalunya | Parc Audiovisual de Catalunya

!--akiadsense-->

El Decret d’Alarma del govern espanyol va obligar a abaixar la persiana al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. El sector audiovisual, com el cultural en general, està essent un dels més afectats en aquesta crisi sanitària ja que no es pot mantenir la rutina de producció habitual. Sense rodatges ni esdeveniments de cap tipus, el sector ha quedat paralitzat.

Des de l’Ajuntament de Terrassa s’han dut a terme una sèrie de mesures per tal de donar suport a les empreses que es troben allotjades dins del Parc Audiovisual. Més enllà dels platós, magatzems i espais que acullen esdeveniments i celebracions, al centre de producció s’hi troba un clúster amb més de 40 empreses del sector audiovisual, innovació i mèdia que representen una bona part del motor empresarial local.

El regidor Pep Forn ha explicat en comissió informativa que entre aquestes mesures econòmiques s’hi troba l’ajornament dels pagaments dels rodatges o la suspensió de les rendes dels mesos d’abril i maig, amb opcions d’allargar-ho al juny o buscar rebaixes, si cal. “La idea és poder donar suport a les nostres empreses perquè quan sortim de la crisi i tot es reactivi, aquestes no desapareixin i puguin seguir donant servei a tota l’activitat audiovisual des de Terrassa”, ha subratllat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa