MónTerrassa
Carme Aliaga abraça l’incertesa a l’Espai G d’Art
  • CA

L’artista terrassenca Carme Aliaga inaugura nova exposició a l’Espai G d’Art, galeria ubicada al carrer de la Palla, número 10. D’ença d’aquest dissabte, 2 d’octubre, es podran veure les obres aplegades sota el títol “Habitant la incertesa”. La mostra es podrà veure fins al pròxim 5 de novembre, en horaris de dijous a dissabte de sis de la tarda a nou del vespre (altres dies, amb cita prèvia).

L’artista explica quin és el signficat de les obres que podrem descobrir i sota quin paraigüa s’apleguen. “La ciutat en construcció permanent i l’ésser humà sempre en construcció. Em fascina el moviment de la llum i l’efecte que té sobre les arquitectures, els jocs i diàlegs que genera, els buits que crea. Com si es tractés de cartografies efímeres que es van dibuixant i esborrant alhora. Les múltiples capes dels nostres espais habitats, ens fa evident de quina manera els transformem fins a fer desaparèixer en l’oblit configuracions anteriors, i ens convida a mirar el lloc que habitem des de noves perspectives”. I Aliaga ho relaciona amb l’època que ens trobem immersos: “aquesta pandèmia ens ha recordat la importància de les nostres relacions amb el món i amb els altres, ens ha recordat la seva fragilitat. Ens ha fet encara més evident que, a la vida, com en els processos creatius hem d’abraçar la incertesa. És en la incertesa on hi ha totes les possibilitats”, sentencia.

Carme Aliaga (Terrassa, 1971) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, on es va decidir per a l’especialització en pintura. Ha protagonitzat de manera individual múltiples exposicions en galeries d’arreu del país com “Ciutats de paper” al Quiosc Gallery de Tremp, “Memòries nòmades. Principal obert” a la Barcelona art diffusion; o “Estrats”, a l’Espai cavallers, Lleida. També ha participat en diverses mostres col·lectives, la majoria de les quals a la mateixa Espai G d’Art. L’egarenca ha estat reconeguda amb el primer Premi de pintura Ricard Camí (1999) o el primer Premi Criteri d’Art Ciutat de Terrassa (1997).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa