MónTerrassa
Pedro Centeno presenta el seu darrer llibre a Flamencología Terrassa

Presentació del darrer llibre de Pedro García Centeno a l’associació Flamencología ACA Nuevos Aires del Camino de Terrassa. El president de la penya flamenca Antonio Mairena de L’Hospitalet de Llobregat serà aquest diumenge, 14 de novembre, a la seu de l’entitat, ubicada a l’avinguda Àngel Sallent, número 23, al barri de La Maurina, per presentar Dejé volar mi imaginación (publicat l’any 2020 a càrrec de l’editor Peña Antonio Mairena). A partir de dos quarts d’una del migdia.

L’acte de presentació anirà de la mà, posteriorment, d’un recital de ‘cante’ amb dos artistes que no és la primera vegada que actuen a l’equipament. Es tracta del cantaor d’origen sevillà Antonio Peña, que anirà acompanyat per al guitarrista David Jiménez. Peña és un dels cantaors més reconeguts a nivell estatal, amb multitud de premis de concursos de flamenc, mentre que Jiménez és professor de guitarra flamenca i guitarrista oficial del Concurs Nacional de Cante Flamenco a la ciutat de La Llagosta.

La jornada es desenvoluparà en dues parts diferenciades: la primera la presentació i un primer tastet musical. Es realitzarà una aturada d’uns deu minuts de durada per procedir a ventilar la sala, i es donarà inici a la segona part del recital. L’entrada és gratuïta i es demana puntualitat per poder aplicar la normativa d’assistència, aforament i higiene amb motiu de la Covid-19. A més, després del recital es podrà degustar el menú flamenc i gaudir de la tradicional tertúlia de sobretaula.

D’altra banda, el dissabte 13 de novembre, la seu de Flamencología acollirà el tradicional esmorzar flamenc. Serà a partir de dos quarts d’onze del matí. Es tracta d’una acte obert en què a més de poder gaudir de l’àpat, es realitzen jam sessions on tot aquell que tingui inquietuds musicals i ganes de pujar dalt d’un escenari per aprendre i practicar és benvingut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa