MónTerrassa
Pau Casares, Premi Jazzterrassman 2017
  • CA
Acte de presentació del Festival de Jazz Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest dijous s’ha presentat la programació del 36è Festival de Jazz Terrassa. L’acte ha comptat amb les intervencions del president d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Jordi Chueca, el regidor de Cultura, Jordi Flores, i de la coordinadora del Festival, Susanna Carmona, a més de diversos músics que actuaran al certamen. A la presentació, que ha tingut lloc a la Nova Jazz Cava, han assistit també diferents col·laboradors i patrocinadors.

El 36è Festival de Jazz de Terrassa, organitzat pel Club Jazz Terrassa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, se celebrarà del 15 de març al 2 d’abril i comptarà amb 50 actuacions, que combinaran estrelles internacionals amb figures consagrades i emergents del panorama jazzístic català i espanyol. Entre altres noms, destaquen al cartell d’enguany Joe Lovano, Michel Portal, Popa Chubby, Perico Sambeat, Txell Sust & August Tharrats Trio, Mambo Jambo i La Locomotora Negra, entre molts d’altres. El programa inclourà cites clàssiques com el Picnic Jazz, que se celebrarà el 26 de març a Vallparadís, o el premi Jazzterrassman, que enguany serà per a Pau Casares, saxofonista i clarinetista barceloní llargament vinculat a Terrassa, conegut sobretot com a membre de La Vella Dixieland.

En representació municipal, el regidor Jordi Flores, ha destacat el pes del jazz a la ciutat que ha qualificat com a “acte indissoluble de la ciutat de Terrassa” i ha assegurat que “el Festival és una gran festa ciutadana obert a tots els públics, gustos, inquietuds i interessos”. També ha expressat el seu reconeixement a “una programació artística de qualitat i amb joves promeses”. Per la seva part Jordi Chueca, president de l’entitat d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, ha refermat la vessant participativa “el Festival pel poble, obert a la ciutat, amb concerts al carrer a les places i als parcs”. Alhora que ha lloat a Jazz Terrassa la tasca organitzativa i ha agraït el suport de les entitats i patrocinadors que el recolzen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa