MónTerrassa
El pati històric del mNACTEC acull el concert de Cannonball Crew

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza un any més el tradicional vermut jazz al seu pati històric, en el marc del 38è Festival Jazz Terrassa. El concert tindrà lloc el diumenge 10 de març, a les 13.00 hores, i anirà a càrrec de Cannonball Crew, un quintet format per Dan Posen, a la trompeta; Xavi Plaza, al saxo alt; Camil Arcarazo, a la guitarra; Pep Rius, al contrabaix, i Ramiro Rosa, a la bateria.

La banda és un quintet amb repertori Cannonball Adderly, un dels grans de la història del jazz. El repertori proposat pels músics rememora els grans èxits d’artistes com Sweet Emma, Mercy Mercy Mercy i Caribbean Cutie, alhora que es versionen altres temes.

Les entrades per al concert tenen un preu d’1 euro. Es poden fer les reserves a través del web del mNACTEC.

El Museu farà aquell dia jornada de portes obertes de 10.00 a 14.30 hores, amb entrada lliure.

El mNACTEC

El mNACTEC és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya i té com a missió mostrar permanentment la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, especialment, la seva implicació i incidència social.

La seu del mNACTEC està situada a Terrassa, en un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l’arquitecte Lluís Muncunill i construït entre 1907 i 1908.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa