MónTerrassa
PAR en Dansa presenta la seva primera producció en gira a Terrassa
  • CA

PAR en Dansa presenta la seva primera producció en gira, Dancing Vivaldi, el 6 i 7 de novembre a la Factoria Cultural de Terrassa. Un espectacle que paga la pena no perdre’s. És un viatge pels diferents barrocs europeus a través de dues coreografies de Jamal Callender i Rodolfo Castellanos, professors i coreògrafs del Programa d’Alt Rendiment en Dansa (PAR en Dansa).

La nova producció del PAR girarà per cinc teatres més de Catalunya i compta amb la música en directe de l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels, l’Orfeó Lleidatà i el Cor Montserrat, sota la direcció musical de Pedro Pardo. Després del seu pas per Terrassa es podrà veure a Vic (12 de novembre), Manresa (13 de novembre), Sant Cugat del Vallès (14 de novembre) i Castellbisbal (20 de novembre).

PAR en Dansa(FACT
PAR en Dansa(FACT

PAR en Dansa es va estrenar amb la producció In-Connection (2020), seguit de Coppélia (2021) i El Trencanous (2021). Dancing Vivaldi és la primera producció que surt de l’escenari de la Factoria Cultural de Terrassa. Rodolfo Castellanos i Jamal Callender han dissenyat dues coreografies amb les que mostren un treball coreogràfic que aconsegueix connectar la societat actual i els gustos musicals del segle XXI amb els de fa més de 200 anys. A la primera part Castellanos ha creat una coreografia amb música de J.S Bach – Concert no3 de Brandenburg – , i a la segona part Callender ho fa amb música de A. Vivaldi – Gloria RV589 en re major-

El director musical, Pedro Pardo, explica que en la seva tria no hi podien faltar aquests dos autors ‘Sempre que escolto el Dancing Vivaldi penso que és una música molt ballable perquè dona alegria i em va semblar que Vivaldi em va donar una senyal per fer aquesta producció’. I assegura que ‘és una gran aposta, perquè un ballet amb música en directe no és tan habitual’. Entre les dues coreografies s’inclourà la interpretació d’una peça musical de Henry Purcell.

Aquesta és la primera gira del PAR en Dansa, les properes actuacions seran a l’Atlàntida de Vic (12 de novembre), al Kursaal de Manresa (13 de novembre), al Teatre Auditori de Sant Cugat (14 de novembre) i a Els Costals de Castellbisbal (20 de novembre). En total se’n representen 7 funcions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa