MónTerrassa
FOTOS | OT 2018 s’estrena amb un plató més gran i nous professors
  • CA
Professors i jurat del nou OT 2018 | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

L’Acadèmia de OT, instal·lada als platós del Parc Audiovisual de Terrassa, obrirà les seves portes el dimecres 19 de setembre en La 1 de TVE i Rtve.es. Igual que l’any passat, en la Gala 0 veurem actuar als 18 aspirants seleccionats en el càsting final, dos seran eliminats i solament 16 creuaran les portes de l’Acadèmia.

La temporada constarà en principi de 14 programes i ja s’ha confirmat que el proper representant d’Espanya en Eurovisió serà triat novament d’entre els aspirants d’Operación Triunfo 2018. A pesar que els concursants de 2017 van deixar el “llistó molt alt”, Tinet Rubira, director de Gestmusic Endemol Shine Group, ha assegurat que “el càsting d’aquest any és impressionant. En la fase final tots els que els estàvem valorant als aspirants coincidim en qui havien de ser els 18 que havien d’arribar a la gala 0”.

Rubira també ha destacat que aquest any l’escenari és molt més gran i s’ha doblat l’aforament. “L’any passat els periodistes van criticar el plató, deien que era petit i per motius de seguretat no podien entrar més de 500 persones de públic. Això va crear un tap perquè a meitat de temporada teníem a més de 35.000 persones en llista d’espera per acudir de públic al programa… Ara hem fet canvis, hem afegit més sortides d’emergència, per la qual cosa podran entrar 890 persones de públic”.

!--akiadsense-->

El jurat del programa

Sobre l’escenari ha afirmat que “tecnològicament és un dels més capdavanters d’Espanya, pensat perquè prevalgui l’espectacle, i amb un petit homenatge a OT1”. A més la taula del jurat es mourà durant l’emissió del programa, col·locant-se davant de l’escenari durant les actuacions, i allunyant-se a un lateral durant les valoracions.

Com s’havia anunciat, aquest any hi haurà cares noves a OT. La cantant Ana Torroja se sumeixi al jurat del programa en substitució de Mónica Naranjo. Torroja ha afirmat que se sent molt emocionada, nerviosa i il·lusionada pel poc que ha vist fins ara del càsting: “El que he vist m’ha agradat molt. Jo tractaré de fer el millor a través de la meva experiència en aquesta meravellosa i difícil professió”.

Completa el trio del jurat amb Joe Pérez-Orive i Manuel Martos. Tres professionals vinculats a la indústria de la música i de l’espectacle als quals setmanalment se sumarà un nom convidat. Després de veure totes les actuacions, el jurat decidirà quins concursants creuen la passarel·la. El jurat deixarà en espera a quatre concursants. El claustre de professors en salvarà a un; els companys en salvaran un altre; i els dos restants seran els nominats, que tindran una setmana per seguir formant-se i convèncer als espectadors

Noves cares al professorat

Noemí Galera, responsable de l’equip de càsting, serà de nou la directora de l’Acadèmia. Al seu costat, Manu Guix, director musical. Repeteixen molts dels professors de la passada edició, però també hi haurà cares noves, com la d’Itziar Castro, que serà la nova professora d’interpretació, en substitució dels Javis.

També aterra a OT el cantant, compositor, productor i Dj Miqui Puig, que ensenyarà als alumnes Cultura Musical, prenent el relleu de Guilli Milkyway. Rubén Salvador serà el professor de balls de saló, nova assignatura d’aquest curs, en l’assignatura de ‘Forma física i vida sana’ s’incorpora un segon assessor, Gotzon Mantuliz. En la resta de disciplines es mantenen Xuan Lan (ioga), Vicky Gómez (coreògrafa); Mamin Márquez (directora vocal al costat dels coaches vocals Joan Carles Capdevila i Laura Andrés); Cristina Burgos i Sheila Ortega (ball urbà); i Andrea Vilallonga (protocol).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laia Masferrer a setembre 15, 2018 | 15:28
    Laia Masferrer setembre 15, 2018 | 15:28
    Noticia a l'apartat de cultura?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa