MónTerrassa
Òscar Muñoz protagonitza “Amics per sempre” sobre els Jocs Olímpics
Els actors i director del film “Amics per sempre” | TV3

!--akiadsense-->

El dimarts 25 de juliol la programació celebrarà els 25è aniversari dels Jocs Olímpics amb l’emissió de Voluntaris per sempre, un documental amb testimonis de persones que van participar del moviment de voluntaris. Seguidament, s’estrenarà la pel·lícula Amics per sempre, una coproducció de TV3 dirigida per Román Parrado i amb Òscar Muñoz, Betsy Túrnez i la jove Zoe Stein en els papers principals.

L’actor de Terrassa Òscar Muñoz és en Carles, el propietari del xiringuito amenaçat d’enderroc, tal com va passar en la realitat. Si bé s’ha pogut rodar en un pis del vell barri mariner barceloní, el local del protagonista, El Boquerón, s’ha hagut de localitzar a Calella. “En Carles està orgullós de representar un barri de gent humil i treballadora, i es planteja com els poderosos els fan anar per on volen. Però, per damunt de tot, és un home ancorat en el passat, amb dificultats per reconèixer la seva filla com a adulta”, explica l’egarenc.

Amics per sempre homenatja i recrea una època de canvis profunds i d’imatges que ja formen part del record col·lectiu. “Jo estava de colònies quan es van inaugurar els Jocs. Recordo perfectament en Rebollo llançant la fletxa”, explica Òscar Muñoz, i Betsy Túrnez rememora “com n’estava de guapa la Judit Mascó, amb aquell vestit blanc, durant la cerimònia”. La pel·lícula utilitza imatges d’arxiu, i els moments més icònics del Jocs hi són presents, més enllà del valor documental, ja que algun d’ells influirà decisivament en el guió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa