MónTerrassa
‘Órdago a la grande’ al Teatre Alegria de Terrassa
www

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana l’espectacle accessible ‘Órdago a la grande’ al Teatre Alegria de Terrassa. L’activitat s’enmarca dins les activitats entorn el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre, que promoven la visibilització i la normalització de la participació de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Què faries que no has fet, si et diguessin que sortirà bé?

Fer un ‘órdago a la grande’ és fer una aposta al mus arriscant tots els punts que tens. Si surt bé, guanyes la partida. A Órdago, sis persones es troben davant la mort i es veuen en la tessitura de fer balanç dels èxits i fracassos que han acumulat al llarg de les seves vides, qui s’atreveix a assumir el màxim risc? Qui s’atreveix a fer un órdago?

L’espectacle és una peça de creació col·lectiva que neix d’un aprenentatge comú amb sis actrius amb i sense diversitat funcional. El projecte de We Act ha estat guardonat amb els programes d’Art for Change de l’Obra Social “la Caixa” i Fundación Universia – Fundación Konecta, i ha rebut el suport del Teatre Nacional de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

La programació de la jornada és el següent:

17:30 Visita tàctil prèvia (touch tour) per col·lectius de persones amb discapacitat o baixa visió (amb inscripció prèvia a terrassaartsesceniques@terrassa.cat)

18:30 Espectacle Órdago a la grande

Espai:

Teatre Alegria

Direcció:

Carrer de Gaudí, 15 (Terrassa)

Mesures d’accessibilitat:

La funció compta amb visita tàctil prèvia (touch tour), audiodescripció, subtitulació, bucle magnètic i interpretació en llengua de signes.

Consulteu la programació de la jornada

Nou comentari

Comparteix