Nunu García, cantant i cantautora, fa anys que trepitja els escenaris amb diverses formacions. Normalment solia fer-ho a duo amb ‘Black Coffee’ o a trio, amb ‘Panela’, experimentant amb versions dels clàssics del jazz, la bossa nova, el pop-rock i el soul. També participa en la gira de presentació de ‘L’Hora Viscuda’ de Llongue com a cantant, percussionista i corista.

Fa un any, en rebre la beca d’ajuts a la creació de les Cases de la Música de Terrassa juntament amb l’SGAE. Arran d’això sorgeix el procés creatiu de reconvertir els poemes del poemari ‘Cova’ de la poetessa egarenca Anna Fernández; a un espectacle multidisciplinar amb il·lustració (Judith con H), poesia (Anna Fernández) i música (Nunu) en directe. Neix així “L’Eco de la Cova”, un EP on trobem vuit pomes de “Cova” musicats. Aquest treball, que sortirà a la llum el pròxim divendres 5 de març de 2021 i s’ha enregistrat a Olivera estudi amb en Vic Moliner i en Pau Brugada a la producció, enregistrament i mescla.

Part de les músiques podran escoltar-se al nou espectacle de l’Anna Fernández, la Judith con H i la Nunu: INTEMPÈRIE, que es presentarà a l’edició 2021 del Barnasants el dia 28 de març i també al casal de Perpinyà el dia 10 d’abril. Pel directe del disc la Nunu jugarà amb noves sonoritats incloent pedal de loop i experimentant amb aquest nou llenguatge. La presentació oficial del disc ‘l’Eco de la Cova’ serà el dia 17 d’abril a El Vapor, Casa de la Música de Terrassa.

Nou comentari