MónTerrassa
Novetats i el Cicle Especial Nadal a la Nova Jazz Cava de Terrassa
  • CA

La Nova Jazz Cava estrena la programació de desembre tot just inaugurada la Temporada Estable 2020-2021. Manté les Jam Sessions, tots els dijous, aquest mes amb Victor Carrascosa Grup, Alvaro Imperial Trio Feat. Pablo Martín, Intrínsec Trio & Vitalik Bagriy.

El primer cap de setmana va d’estrenes. Rita Payés & Jaume Llombart Quartet ens conviden a un viatge sonor pel repertori del món jazzístic, incloent-hi pinzellades d’altres músiques del món. I Victor de Diego presenta el seu nou quartet on reuneix a Roger Mas, Martín Leiton i Marc Miralta. Delit per tocar en directe i explorar les interminables vies d’expressió del llenguatge de la improvisació, en temes recollits als set àlbums com a líder del saxofonista basc.

Exponent de “l’Era del Swing” dels 40’s el quintet format per Benny Goodman, Lionel Hampton, Teddy Wilson, Gene Krupa i Artie Berstein rep tribut amb la proposta capitanejada pel vibrafonista Fèlix de Blas, Goodman-Hampton Tribute Quintet. S’estrenen a Terrassa Lucas Delgado & Juan Pastor tot presentant el seu debut discogràfic “La Punta de l’Iceberg”, composicions originals amb influències de jazz, música clàssica, folk, rock i cançó.

Igualment s’estrena Frank Dubé amb un repertori de cançons italianes amb arranjaments de Manuel Vallribera, que, amb aquest al piano, les interpretaran a ritme de swing. “Italian Swing” per viatjar a Itàlia des de la Nova Jazz Cava. I presentació de “Looking Back”, nou àlbum del vibrafonista Geni Barry on recull una selecció de temes en directe de concerts celebrats entre el 2001 i el 2009, alguns d’ells enregistrats a la Nova Jazz Cava.

Centenari Parker, Jazz Clàssic, Rhythm and Blues i Boogie Woogie al Cicle Especial Nadal

Es commemora el centenari de Charlie “Bird” Parker, un dels millors saxofonistes de tots els temps i figura clau en el desenvolupament del Bebop. El baterista Enrique Heredia ret tribut al pare del Bebop acompanyat de quatre músics d’excel·lent categoria de l’escena jazzística catalana amb Charlie Parker Centennial Celebration

Després dels concerts de Nadal i Sant Esteve homenejant “Bird”, acomiadarem 2020 de forma singular: a les 12 h del migdia els Old Cats Swing Band en el darrer concert. Sonaran les campanades des de l’escenari abans que els ritmes de New Orleans contagien amb el swing més encomanadís al públic assistent. I no perdrem la tradició perquè a les 00 h de la matinada, les campanades de Cap d’Any tornaran a sonar a través de la seva emissió al Canal Oficial de la Nova Jazz Cava a Youtube.

Benvinguts al 2021!

Amb els Old Cats Swing Band s’estrena 2021 a la Nova Jazz Cava i amb el carismàtic Dani Nel.lo “Los Saxofonistas Salvajes” segueix l’espectacle amb una fantàstica banda amb alguns dels millors del R&B, jazz i rock’n’roll de l’escena estatal.

I no podien faltar els Reis que arriben amb la 17a edició de la Blues & Boogie Reunion, la trobada anual de pianistes de Blues & Boogie Woogie a Catalunya, presenta al pianista francès Fabrice Eulry, al madrileny Kike Jambalaya i l’argentí Cristian “Poyo” Moya, sota la batuta del mestre de cerimònies Lluís Coloma. Un espectacle musical ple de ritme i diversió. 2 pianos de cua a l’escenari i 4 pianistes en acció rememorant l’estil més calent sobre les 88 tecles, el Boogie Woogie.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa