Aquest dijous, 3 d’octubre, Moisés González Muñoz serà a la Biblioteca Central de Terrassa per presentar el seu darrer llibre, “El joyero de Carla” (ed. Adarve).

La novel·la costumista està ambientada en una part important a la Terrassa d’entre 1962 i 2017, i es fa referència a episodis claus de la ciutat com la riuada i nevada del 62 o els suïcidis de Torrebonica però també surten establiments místics com el Frankfurt Gavatxons o la mercería Esmeralda, així com diversos carrers de terrassa: Escudé, Salmerón -General Sanjurjo en aquella època- el passeig, Sant Pere, l’AEG, etc. Així doncs, parla d’una ciutat clarament reconeixible per l’egarenc d’avui.

Després d’una ruta que l’ha portat per diverses localitats castellanes i madrilenyes, ara, es podrà parlar amb ell a la ciutat on viu des dels anys 70, i a on ha exercit de professor durant tres dècades a l’escola Antoni Ubach de Ca N’Anglada. Moisés González Muñoz és també l’autor de l’assaig “Candiles para Lucía”; d’un relat de terror “Pánico en Ulaca”; i d’un altre relat rural “El adiós de Rufo”.

Nou comentari