MónTerrassa
Nova sessió de cinema a la fresca al pati de l’AV Ègara
  • CA

Nova sessió del Cicle Gaudí organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i l’Academia del Cinema Català, amb la col·laboració del Grup de Dones d’Egara, l’AVV i Ampa Nova Electra. Aquest divendres a les 21h, cinema a la fresca amb la pel·lícula “La Vampira de Barcelona”, dirigida per Lluís Danès i guanyadora de la 13a edició dels premis Gaudí, entre d’altres, a la millor pel·lícula.

No recomanada per a menors de 18 anys. La projecció es farà al pati de l’Avv d’Ègara (es recomana portar abric) i s’haurà d’abonar per cada entrada l’import, en fer la reserva prèvia al correu [email protected].

Sinopsi: A la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s’endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa