MónTerrassa
Nova sessió de cinema a la fresca a Terrassa, Vacarisses i Matadepera

Terrassa, Vacarisses i Matadepera acolliran la nova sessió de cinema a la fresca dins del Cicle Gaudí, impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català, i amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquest mes de setembre, la pel·lícula escollida ha estat “La dona il·legal”, un thriller amb rerefons social que es va estrenar el passat desembre. A Terrassa, hi haurà dos projeccions, una aquest divendres 17 de setembre i una segona el divendres 24. A Vacarisses, serà el pròxim diumenge 19 de setembre mentre que a Matadepera, s’ha escollit el divendres 24 de setembre (al final de l’article trobareu especificats horaris i ubicacions).

Les projeccions formen part d’aquest cicle per a la difusió del cinema produït a Catalunya. La pel·lícula es projecta en sales i espais de fins a 48 municipis de la província de Barcelona amb l’entrada a un preu de 4,5 euros, i altres descomptes.

La dona il·legal” segueix la investigació d’un advocat d’immigració que per esclarir les circumstàncies del suïcidi de la seva client en un CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) contacta amb una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Estirant el fil, l’advocat descobrirà la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol. Yolanda Sey, del grup Sey Sisters, protagonitza aquesta pel·lícula dirigida per Ramon Térmens amb guió de Daniel Faraldo i el mateix Térmens. L’acompanyen en el repartiment Daniel Faraldo, Isak Férriz, Boris Ruiz, Montse Germán i Àngels Bassas, entre d’altres.

Horaris a la comarca

Matadepera. Escola de Música. Divendres 24 de setembre. 19 h

Terrassa. Escola Josep Ventalló i Vintró. Divendres 24 de setembre. 20 h

Terrassa. Pati A.V. del Barri Egara. Divendres 17 de setembre. 22 h

Vacarisses. Casal de Cultura. Diumenge 19 de setembre. 19 h

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa