MónTerrassa
La Nova Jazz Cava enceta el 2022 a ritme de blues, jazz i swing
  • CA

El blues, el jazz i el swing dona la benvinguda a l’any 2022 a la Nova Jazz Cava aquesta setmana. La sala rep la 18a Blues & Boogie Reunion, Mireia Vidal Quartet, i Uroz Jazz Dealers els dies 5, 6, 7 i 8 de gener per tots aquells terrassencs i terrassenques que vulguin començar l’any amb una bona música. Al llarg del mes de gener, la Nova Jazz Cava seguirà oferint concerts de tots tipus emmarcats en la Temporada Estable 2021-2022. Tot seguit es mostren els tres espectacles d’aquesta primera setmana:

18a Blues & Boogie Reunion

Dimecres 5 gener a les 22:00h i dijous 6 de gener a les 19:00h.

Mike Sanchez cantant, pianista i guitarrista britànic, és un dels artistes més interessants i carismàtics de Rhythm & Blues i Rock ‘n’ Roll en el món d’avui. Des de França l’acompanya el pianista Philippe LeJeune, exemple perfecte de la diversitat estilística que ens recorda la tradició de la música negra americana, tot combinant Blues, Jazz i Boogie Woogie. Ambdós artistes juntament amb el sensacional pianista de casa nostra Lluís Coloma i el seu trio. “Dues vetllades irrepetibles, tocant piano solos, i duets. Dos concerts màgics, el millor regal d’aquests Reis 2022”, afirmen des de la Nova Jazz Cava.

Mireia Vidal Quartet – “Jam Session Especial Benvinguda 2022”

Divendres 7 gener a les 22:00. El preu a la Web i a la taquilla és de 3€, pels socis gratuït.

Després de la programació nadalenca, la sala enceta de nou el cicle regular a la Nova Jazz Cava amb una “Especial Benvinguda a 2022”. Per a l’ocasió obre la vetllada el quartet de la trompetista egarenca Mireia Vidal en un concert per donar pas a la 1ª Jam Session de l’any que, de forma excepcional, se celebra en divendres. “Vidal s’ha convertit en una jove promesa que consolida el seu talent natural en cada interpretació. Habitualment participa a les concorregudes Jam Session del club terrassenc i també com a membre de la imparable Freddi’s Jazz Band, una big band jove i amb projecció de l’escena catalana”, subratlla la Nova Jazz Cava.

Uroz Jazz Dealers

Dissabte 8 de gener a les 22:00. El preu a la Web i a la taquilla és de 15€.

“El swing com a principal ingredient per a un recorregut replet de picardia que ens transporta a les arrels del Jazz, el Baton Rouge i el New Orleans. Aquests són els principals ingredients dels Uroz Jazz Dealers amb els que podrem gaudir amb el ritme d’autèntics especialistes del gènere”. Acompanyats pel fenomenal vocalista terrassenc Marc Uroz qui interpreta alguns temes de les principals muses de l’època com Bessie Smith, Ma Rainey i Sweet Emma Barret, la vetllada promet pujada de temperatura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa