El Nadal ja és aquí i Terrassa està preparada per viure amb intensitat aquestes festes plenes d’il·lusió, esperança i bons desitjos. Són dates arrelades a la tradició amb una àmplia oferta d’activitats culturals i lúdiques per gaudir amb tota la família i que demostren la importància i el dinamisme de les entitats, les associacions i el comerç de la nostra ciutat.

En el web de Terrassa Nadal per a tothom (cliqueu aquí) podreu consultar la programació nadalenca a la ciutat per no perdre’s cap de les propostes i gaudir plenament d’aquests dies.

Estrena d’una app

Aquest any com a novetat, l’Ajuntament de Terrassa estrena l’aplicació per al telèfon mòbil, per a poder consultar tots els actes que es faran per Nadal a la ciutat. L’aplicació s’anomena UBIME i us la podeu descarregar a:

Google Play Store per a Android

Apple Store per a IOS

Un cop instal·lada l’aplicació al mòbil aneu a esdeveniments i cerqueu Terrassa Nadal per a tothom. Podreu consultar la programació d’esdeveniments per data, a partir del dia actual, o bé anar directament a certs esdeveniments concrets com per exemple El Patge Xiu-Xiu, els Reis Mags o bé la informació sobre les diferents fires de la ciutat a més de la informació del temps i de les xarxes socials.

Imatge de l'app de Terrassa per Nadal
Imatge de l’app de Terrassa per Nadal | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari