MónTerrassa
Música a dojo en record de l’enyorat Salvador Donadeu
  • CA

Música a dojo en record de l’enyorat Salvador Donadeu, traspassat el passat mes de desembre a l’edat de 70 anys. Amics i família de qui va ser bateria i fundadors dels Sònics i dels Pop-60 es van reunir aquest passat diumenge a la sala Legends de Terrassa per fer un concert memorial en el seu honor.

En una sala plena com un ou va tenir lloc aquest sentit i emotiu homenatge, amb un concert/jam session en el qual hi van participar els companys i músics que han estat components dels seus grups, i dels quals en Salvador Donadeu n’havia estat fundador i bateria fins al darrer moment.

Concert en homenatge a Salvador Donadeu a la Sala Legends de Terrassa | Cedida

“Amor a la música”

Donadeu va ser un dels moltíssims músics amateurs terrassencs que, amb els seus diversos grups i bandes, al llarg dels anys han donat vida als circuïts de música en directe havent actuat regularment en tota mena de festivals, sales de concerts i escenaris de Terrassa, de la comarca i de més enllà. Així, se’l va poder veure a la Nova Jazz Cava, Centre Cultural de Terrassa, Societat Coral els Amics, Comanou, Reina Victoria, Bau House, Legends Dance Hall, The Cavern Rock Club, Ball Vallès, La Moguda, etc. I en espais d’altres municipis com Sant Llorenç de Morunys, Puigcerdà, Castelldefels, Badalona, Barcelona, etc.

Com es va dir en diversos parlaments durant l’homenatge: “Des que es va guanyar la seva primera bateria als catorze anys (el pare li va dir que si volia una bateria, primer hauria d’aprendre a tocar el piano) va ser un músic de tot cor, algú que va saber transmetre el seu amor a la música i que la va fer, junt amb la dedicació i estima a la família i amics, els elements fonamentals de tota una vida. Amb vosaltres va viure allò que sempre havia sigut un somni i sabem del cert que ell en va gaudir fins l’últim concert i fins al darrer assaig”.

Concert en homenatge a Salvador Donadeu a la Sala Legends de Terrassa | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa