MónTerrassa
Un dia ple de música pels carrers amb “Terrassa Vibra”
  • CA

Per commemorar el dia de la música, el dimarts 21 de juny, el Terrassa Vibra, el projecte que vol apropar la música al carrer i a la ciutadania, intensificarà la seva activitat perquè la música no pari de sonar. Així, ha preparat diferents concerts en viu a tres punts estratègics de la ciutat: Torre del Palau, Plaça del Progrés i Carrer del Peix.

11:30h – Torre del palau
11:30h – Plaça del Progrés
11:30h – Carrer del Peix
13h – Carrer del Peix
13h – Estació del Nord
17:30h – Carrer del Peix
19h – Plaça del Progrés
19h – Carrer del Peix
 

Terrassa Vibra és una iniciativa que vol potenciar la presència de música en viu als carrers de la ciutat. Es tracta d’una aposta dels Serveis de Cultura i gestionada per la Casa de la Música de Terrassa, per promoure i visibilitzar la música emergent i de proximitat fent visible el potencial creatiu dels músics locals. És un projecte obert tot l’any que s’adreça a tota classe d’estils i de músics: clàssica, moderna, a professionals, amateurs, o vinculats a centres de formació musical (intèrprets en formació, corals, grups instrumentals i combos, etc.).

L’Hospital de Terrassa també “Vibra”

Però la música en directe no només es pot escoltar pels carrers de Terrassa. Aquesta mateixa setmana, per exemple, el programa ha estat a l’Hospital de Terrassa, de la mà de la Coral Renaixença de l’Àmbit de Salut Mental del CST, dirigida per Adriana Aranda i amb la pianista Marta Huertas al capdavant. La Coral Renaixença va néixer el 2013 i està integrada per pacients amb trastorn mental sever, treballadors i persones de la comunitat amants de la música.

Aquesta ha estat la primera vegada que la Coral ha ofert un concert al hall de l’equipament, i s’emmarca dins el projecte “Terrassa Vibra als Hospitals”, iniciativa impulsada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa que té per objectiu omplir els espais sanitaris de la ciutat de música, amb la finalitat d’aportar benestar tant als/les pacients, com a les seves famílies i també al personal sanitari. Aquest és un projecte obert a tothom, tant a músics professionals com amateurs i engloba tots els estils.

Si vols participar-hi interpretant la teva música o bé obtenir més informació visita el web clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa