MónTerrassa
Música, arts digitals i espectacles familiars en el Festival TNT
  • CA
Playscape Deluxe de Cathy Bertel i Den Draad
Playscape Deluxe de Cathy Bertel i Den Draad | Festival TNT Kids

!--akiadsense-->

Per segon any consecutiu, el Festival TNT, que tindrà lloc del 26 al 28 de setembre, incorpora propostes musicals a la seva programació: actuacions musicals no convencionals i avantguardistes. Per exemple, el concert de Balago, el grup que crea trobades entre la programació electrònica i l’obsessió analògica amb influència de la ciència-ficció, la religió o la filosofia; també el conegut duo de de pop electrònic barceloní Hidrogenesse que presentarà el seu Joterías Bobas a la Plaça Vella (gratuït); o la jornada Mutacions, del Centre de Creació La Lluerna, que tancarà el TNT amb quatre artistes que presentaran propostes de música electrònica de petit format.

També es podrà gaudir durant el matí i la tarda de divendres de les arts digitals més innovadores amb el VSL TNT, un espai dedicat a les noves experiències creatives en els àmbits de l’experimentació audiovisual, les instal·lacions interactives i l’art digital en general, amb xerrades, mostra de projectes i concerts.

I, per últim, el TNT repeteix un any més la seva secció dedicada als infants i a tota la família la tarda de dissabte. En el marc del TNT Kids s’han programat quatre peces. Un teatre al jardí de la Cia Minimons; Handle with care de Diana Gadish, peça guanyadora de la darrera edició de GRUA al TNT 2018; EZ Sub, de Joao Pinto / Kandengue Arts i Playscape Deluxe dels belgues Cathy Bertel i Den Draad.

Consulta clicant aquí la programació del Festival TNT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa