MónTerrassa
‘Mur’ obre el 9è Festival de Circ de Terrassa
  • CA

Un​​ espectacle​​ de​​ construccions​​ impossibles​​ obre​​ el​​ 9è​​ Festival​​ de​​ Circ​​ de​​ Terrassa al​​ Centre​​ Cultural​​. Hi participen com a artistes persones amb diferents discapacitats funcionals que aconsegueixen demostrar que les barreres emocionals i socials, estan bàsicament en els nostres prejudicis.

Seran capaços de trobar l’estructura perfecta? Podran lidiar amb les seves diferències per assolir l’anhelada harmonia? L’acte inaugural tindrà lloc aquest diumenge 3 de setembre, a les 18, a l’auditori del Centre Cultural Terrassa.

L’equipament col·labora des de fa 6 anys amb el Festival de Circ de Terrassa, que enguany​​ té​​ lloc​​ del​​3​​ al​​ 7​​ de​​ setembre​​ a​​ diversos​​ escenaris​​ de​​ la​​ ciutat.

Mur està dirigida per Nacho Flores i compta amb Ramón Giménez, el fundador de Ojos de Brujos, que es fa càrrec de la música. L’equip, el completa la companyia integrativa CircCirc Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich); l’acròbata Alberto Munilla, i l’il·luminador Xavi Valls, que ha col.laborat amb artistes com Jordi Savall o Buenavista Social Club.

Sinopsi

Quelcom es trenca i s’esfondra un mur fet a base de cubs. D’entre les seves restes, apareixen dotze persones que proven infinitud de formes per reconstruir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos a què s’enfronten, els personatges s’esforcen per assolir el seu objectiu, treballant de forma col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir endavant: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa