MónTerrassa
Movistar+ estrena “Fácil”, una sèrie amb Terrassa de plató

La cadena Movistar Plus estrena Fácil que va tenir Terrassa com un dels seus platós. Aquesta setmana, la plataforma audiovisual ha posat a la disposició dels seus clients una sèrie rodada l’any 2021 i que va comptar amb diverses localitzacions dins del nostre municipi. Per descomptat, van gravar-se escenes al Parc Audiovisual de Catalunya, ubicat a l’Hospital del Tòrax, però no va ser l’únic lloc on els actors i actrius es van deixar veure. Clar que aleshores la pandèmia encara limitava l’exposició pública i per això va passar més desapercebuda, al contrari d’altres rodatges que s’han dut a terme a Terrassa.

Sigui com sigui, ja es poden veure els cinc capítols de mitja hora de durada d’aquesta primera temporada. Compta com a directora amb Anna R. Costa -que es va estrenar a Movistar+ amb Arde Madrid, i ha estat produïda per Destrucción y Salvació SL. Aquesta comèdia, pensada per majors de 16 anys, està basada en la novel·la Lectura fácil de Cristina Morales, una obra que ha estat un èxit comercial i de crítica, i que ha tingut també una adaptació teatral.

Quatre dones amb diversitat funcional

La sèrie està protagonitzada per actors i actrius àmpliament reconeguts pel gran públic, especialment català, com son les premiades Anna Castillo i Natalia de Molina, Clara Segura, David Bages, Àgata Roca, Albert Pla, Bruna Cusí (Goya a millor actriu revel·lació per la pel·lícula Estiu 1993, o la debutant Anna Marchessi, entre molts d’altres.

Però de què va “Fácil“? Aquesta n’és la sinopsi: Després de tota una vida vivint a diferents centres, quatre dones amb diversitat funcional de Barcelona viuen en un pis tutelat que té vistes a la Barceloneta. Marga, Nati, Patri i Àngel, són quatre dones buscant el que són en un món que ja ha decidit el que són sense comptar-hi. La seva manera de descobrir la seva independència comença a xocar amb totes les normes establertes per a elles, unes normes que han de complir per continuar vivint juntes al pis.

A més de Terrassa, la primera temporada ha comptat com a escenari localitzacions de Barcelona, Manresa, Alella i Cabrils.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa