MónTerrassa
La mostra col·lectiva “Elogi del malentès” es podrà veure a Terrassa
Una de les obres que formen part de l'exposició Elogi del malentès
Una de les obres que formen part de l’exposició Elogi del malentès | Diba

!--akiadsense-->

Una nova exposició d’art contemporani recorrerà nou municipis de la demarcació de Barcelona a partir del mes de setembre, convidant el visitant a reflexionar sobre el conflicte que genera el malentès i l’oportunitat de descobrir un nou punt de vista. Es tracta d’”Elogi del malentès”, una mostra col·lectiva produïda per la Diputació de Barcelona, a través del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística, amb la col·laboració dels municipis que n’acullen la itinerància fins al gener de 2022.

L’escriptora i investigadora independent Joana Hurtado Matheu és la comissària de la mostra, que presenta l’obra de 14 artistes de diferents disciplines: Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala. Les seves intervencions destapen els malentesos que hi ha darrere de percepcions comunes, ja siguin somnis, amor, sexe, amistat o el descobriment de la diversitat, per citar-ne alguns exemples, i emplacen el visitant a fer-ne la seva pròpia lectura. En paraules d’Hurtado, «el malentès i les preguntes que genera ens fan conscients que podem veure la realitat de manera diferent o ens impliquen en noves experiències on nous vincles són possibles».

Terrassa, última parada

“Elogi del malentès” es podrà visitar a Can Palauet de Mataró fins al 17 de novembre de 2019 i, posteriorment, itinerarà pels municipis següents: Vilafranca del Penedès (Sala dels Trinitaris, 17 de gener – 8 de març de 2020), Vilanova i la Geltrú (Centre d’Art Contemporani la Sala, 13 de març – 14 de juny de 2020), Manresa (Centre Cultural el Casino, 27 d’agost – 25 d’octubre de 2020), Badalona (Sala Josep Uclés. Centre Cultural El Carme, 6 de novembre 2020 – 17 de gener 2021), Granollers (Museu de Granollers, 22 de gener – 21 de març de 2021), Martorell (Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis, 25 de març – 20 de juny de 2021), Sant Cugat del Vallès (Centre d’Art Maristany, 17 de setembre – 14 de novembre de 2021) i Terrassa (Sala Muncunill, 19 de novembre de 2021 – 22 de gener de 2022).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa