MónTerrassa
Mor Moisés Gallego, arquitecte que va projectar la BD4 de Terrassa
  • CA

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha comunicat la mort aquest dimecres 2 de setembre de l’arquitecte Moisés Gallego, a l’edat de 73 anys. A Terrassa, Gallego va ser el responsable, juntament amb Sergi Garcia i Àlex Gallego, de la Biblioteca Districte 4, al carrer Infant Martí, tal com ha recordat el regidor socialista Marc Armengol a xarxes:

La Biblioteca Districte 4 es va inaugurar el 23 d’abril de 2007. Disposa d’una superfície útil de 1.176 m2 i és el primer equipament d’aquest tipus en aquest districte. L’edifici té forma de pentàgon irregular amb una única planta, per a ús públic, i un altell on s’ubiquen les dependències administratives i de treball intern de la biblioteca. Una gelosia molt calada, amb capacitat per respondre amb eficàcia als diferents requeriments d’il·luminació interior, es disposa en tot el perímetre de la façana.

El disseny compta també amb un gran cilindre de 20 metres de diàmetre que aixeca el cap per damunt de la coberta, enlairant-se i modificant la percepció del tamany de la peça, Aquest cilindre es manifesta a l’exterior recobert de la mateixa peça ceràmica emprada en els tancaments de la façana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa