El carrilló reposa al mNACTEC

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ha rebut 122.262 visitants l’any 2019 a la seu central de Terrassa, un 14% més que l’any anterior. És el cinquè any consecutiu en la història del mNACTEC en què la xifra de públic es manté per sobre dels 100.000 visitants.

Del total de visites, un 46% correspon a visitants individuals, un 52% és públic escolar i el 2% restant són altres grups de visitants.

Visitants per seus

La seu central de Terrassa i les tres seus del mNACTEC (Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug, Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera i Farga Palau de Ripoll) van sumar 138.557 visitants l’any 2019, xifra que representa un 11% més que el 2018, principalment a causa de l’augment de visitants a la seu de Terrassa i a la d’Esparreguera.

El detall de visitants de cada seu els darrers 2 anys és el següent:

ss

El mNACTEC és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya i té com a missió mostrar permanentment la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, especialment, la seva implicació i incidència social.

La seu del mNACTEC està situada a Terrassa, en un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l’arquitecte Lluís Muncunill, construït entre 1907 i 1908 i declarat Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) el 2019.

Nou comentari