MónTerrassa
El mNACTEC publica el vuitè número de la revista ‘Eix’
  • CA
Portada de la revista Eix
Portada de la revista Eix | Eix

!--akiadsense-->

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i el seu Sistema Territorial publiquen el vuitè número de la revista Eix. Cultura industrial, tècnica i científica. El dossier central de la revista es dedica a L’habitatge obrer, i s’hi exposa com era l’hàbitat dels treballadors a les ciutats i pobles obrers i a les colònies industrials.

A més del dossier central, la nova publicació presenta un total 14 articles, incloent-hi una visita a l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries de la mà del músic Marc Timón i articles dedicats a la séquia de Manresa i a l’Escola Industrial de Barcelona. També destaquen l’entrevista al president de la Societat Catalana de Geografia, Josep Oliveras i Samitier, i una ruta per la indústria de ferro i carbó a Guipúscoa. Eix 8 presenta també articles dedicats a la fotografia de la indústria de la torneria, el canal de la Colònia Jorba, una ruta industrial pel Baix Ebre, la marca Cacaolat i la col·lecció de transport Sagalés.

Eix es pot adquirir a diversos punts de venda arreu del territori a un preu de 8 euros. També s’ofereix la possibilitat de fer-se’n subscriptor/a i rebre’l al domicili, amb un preu anual de 12 euros per als dos números.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa