MónTerrassa
El mNACTEC convida a “salvar el món” a través d’un Room Escape
x
L’entrada al Room Escape del mNACTEC | MNACTEC

El mNACTEC organitza una activitat deRoom Escape a l’interior del museu, a càrrec de l’empresa Últim Avís. L’activitat té una durada d’una hora per grup, i es farà de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h. El joc es reparteix en diversos anys. El 2019, un nen visita el mNACTEC. Allà troba la inspiració per crear una nova forma d’energia renovable. El 2049, la creació és un fet. L’espurna encesa fa 30 anys esdevé una realitat. Una nova font d’energia comença a canviar el planeta. El 2069, les grans companyies s’enfonsen. Totes s’uneixen i contracten els serveis de l’LPT, una empresa tecnològica que té la clau per canviar-ho tot. Aquest dissabte 6 d’abril del 2019, s’ofereix als participants “salvar el planeta”.

Què és un Room Escape?

El joc d’escapament consisteix a resoldre misteris utilitzant les pistes que es proporcionen en menys d’una hora. Un joc per a persones inquietes i curioses que posa a prova el seu enginy.

Com participar-hi?

Cal formar un equip de 2 a 5 persones, poden participar-hi grups d’amics, parelles o famílies. És una activitat recomanada per a majors de 12 anys (els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult). El nombre de places és limitat. I ja s’han exhaurit totes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa