MónTerrassa
El MNACTEC acull dues exposicions del festival Emotiva21
  • CA

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) acollirà a partir del 7 d’octubre les exposicions “Uno de cada tres”, de Mingo Venero, i “Autisme: Una mirada, una carícia”, de Marta Bacardit, en el marc del festival Emotiva21, el Festival Internacional de Fotografia Contemporània de Terrassa. Les mostres es podran fins al 14 de novembre amb entrada lliure i sense reserva prèvia en l’horari d’obertura del Museu.

A l’exposició “Uno de cada tres”, Venero captura a través de les seves fotografies l’impacte de la pobresa infantil en la nostra societat: Tots els indicadors mostren que un de cada tres nens a Espanya es troba en risc de pobresa. L’exposició vol mostrar aquesta realitat, que habita entre nosaltres de manera silenciosa. Les fotografies es podran veure a l’espai Made in Catalonia del MNACTEC.

Les fotografies de Marta Bacardit a la mostra “Autisme: Una mirada, una carícia” recullen, des d’una perspectiva personal i tendra, la realitat de les persones que pateixen autisme i com la pandèmia ha sacsejat les seves vides. L’exposició es podrà veure a l’Espai Lila del MNACTEC.

Fotografia de l’exposició “Autisme: Una mirada, una carícia” de Marta Bacardit | Xafa’t

Festival Emotiva 21

L’Emotiva21 és un festival de fotografia que neix l’any 2018 amb l’objectiu principal d’apropar la fotografia als terrassencs i terrassenques. Amb un total de 16 exposicions, gairebé una vintena de fotògrafes i fotògrafs i 7 conferències i tallers, el festival vol reivindicar el paper de la fotografia i demostrar que la cultura és un salvavides en temps convulsos. Així doncs, durant un mes s’exposen obres d’artistes plurals en diferents espais i entitats culturals de la ciutat de Terrassa, entre elles, el MNACTEC. El festival és una iniciativa del col·lectiu Xafa’T.

La col·laboració del MNACTEC amb el festival Emotiva21 s’emmarca en la voluntat del Museu de ser partícip en els grans esdeveniments culturals de la ciutat.

La programació completa i les activitats es poden consultar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa