MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa s’apunten un 2d8f i un pilar de 7f
  • CA
2d8f dels Minyons de Terrassa
2d8f dels Minyons de Terrassa | Minyons de Terrassa

!--akiadsense-->

El dissabte 31 d’agost els Minyons de Terrassa van actuar a la plaça de l’Ajuntament de Palau Solità i Plegamans en companyia de la Colla dels Capgrossos de Mataró i dels castellers de Caldes, amb motiu de la Festa Major.

Els malva van trobar a faltar camises a plaça, fet que no els ha permès assolir alguns dels objectius que estaven previstos. Tanmateix, han fet castells que volem que siguin la base de cara a pujar-los un pis més de cara a properes actuacions que venen tot seguit en aquest mes de setembre.

Així doncs, han entrat a plaça descarregant un pilar de 4 caminat, que ha precedit un pilar de 5 que han fet en honor a la placa que s’ha instalat en commemoració del primer castell de nou que van fer-hi l’any passat fent-la així lde nou. Ja en primera ronda van descarregar el 2 de 8 amb folre, poc després en segona ronda van descarregar el 4 de 8 per tancar en tercera amb el 3 de 8. Ja en ronda de pilars van descarregar el pilar de set amb folre per tancar l’actuació descarregant 4 pilars de 4. La propera actuació la tenen aquest mateix dilluns 2 de setembre a les 18.00 a Matadepera amb motiu de la seva Festa Major, on hi faran un taller previ a l’actuació amb tothom quer s’hi vulgui acostar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa