MónTerrassa
Minyons de Terrassa recuperen el Fòrum King Kong
  • CA

La colla castellera Minyons de Terrassa torna a organitzar aquest any 2022 l’anomenat Fòrum King Kong. De mica en mica els del carrer del Teatre recuperen l’activitat normal i deixen enrere tot l’enrenou generat per la Covid-19.

Després de crear-lo l’any 2020 durant la pandèmia i en format virtual per tal de parlar sobre el fet casteller aquest mes de juny els malva ppsen en marxa el Forum King Kong amb una edició ja presencial i en els paràmetres habituals.

Fòrum King Kong es farà al pati del carrer del Teatre

La jornada es desenvoluarà al pati del Local dels Minyons de Terrassa. De què es tracta aquesta proposta de la colla que presideix Jaume Maeso. En uns moments de recuperació, deixant enrere dos anys estranys, diferents, on tot es va trastocar i res va ser normal, volen parlar sobre el passat, el present i el futur dels castells en general i de la colla egarenca de la camisa malva en particular, ara que les colles han recuperat la presència a les places i que es tornen a aixecar construccions arreu de Catalunya.

Carles Feiner “Negre”, Joan Brugués “Bubu” i en Joan Pont

El cicle s’iniciarà el dissabte 11 de juny a les 12 del migdia amb una taula rodona sobre la história dels Minyons que servirà per recordar les figures de persponatges que han marcat un abans i un després. Es tracta de mites com Carles Feiner “Negre”, Joan Brugués “Bubu” i en Joan Pont.

En aquesta taula participaran en Josep Anton Falcato, la Núria Serra, en Pere Tiana “Ogro” i en Tomás Pont, a més de comptar amb la colaboració de la Marina Pont i la Maria Feiner, filles d’el Joan Pont i el Negre respectivament.

El segon debat es farà dissabte 17, també a les 12 del migdia planteja la pregunta “Perque no anem al concurs?” Hi participaran l’Anna Bové, en Màrius Boada, en Ramon Codinas, l’Etna Poch i en Juanan Rodriguez.

La darrera de les taules es farà dimarts 21 a 2/4 de 8 del vespre i porta per títol Els castells al segle XXI. La Seguretat, i comptarà amb l’Oriol Argelagós, l’Albert Pérez, el Jaume Rosset i la Núria Serra com a ponents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa