MónTerrassa
Els Minyons fan plaça de nou el barri Congrés de Barcelona
  • CA
Els Minyons de Terrassa fan plaça de nou el barri Congrés de Barcelona
Els Minyons de Terrassa fan plaça de nou el barri Congrés de Barcelona | Minyons de Terrassa

!--akiadsense-->

Els Minyons de Terrassa han actuat a la plaça del Congrés Eucarístic de Barcelona, acompanyats pels Castellers de Terrassa i de la Colla Jove de Barcelona amb motiu de les festes majors del barri de Barcelona. Els malva, en aquesta Diada han pogut comptar amb suficients camises a plaça per assolir els objectius plantejats per la tècnica de cara a rodar castells cridats a pujar un pis més en properes actuacions com la nova Atenes, que tindrà lloc a Terrassa el diumenge 13.

Han començat l’actuació descarregant dos pilars simultanis de 4 que han precedit, en primera ronda, al dos de 8 amb folre. Ja en segona ronda, han descarregat el tres de nou amb folre, fent d’aquesta forma una nova plaça de nou, que ha donat pas ja en ronda final, al cinc de vuit.

En ronda de pilars, han descarregat el pilar de sis. Per tancar l’actuació, han fet dos pilars de 5 i dos de 4 simultanis.

La propera actuació serà per partida doble: el cap de setmana del 12 i 13 d’actubre actuaran dissabte a Caldes de Montbui amb Castellers de Caldes i Xics de Granollers amb motiu de la festa major de Caldes i diumenge 13 ho faran a Terrassa amb motiu de la nova Atenes amb les colles convidades dels Castellers de Sants i dels Capgrossos de Mataró al parc de Sant Jordi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa