MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa tornen després de la pandèmia amb 34 actuacions

Els Minyons de Terrassa han presentat aquest dissabte al migdia el calendari d’actuacions 2022 en un breu acte celebrat al local del carrer del Teatre. Aquest es compon d’un total de 34 actuacions. La primera serà el 6 de març, al pati del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), on s’hi farà una actuació per primera vegada, i tancaran la temporada el 20 de novembre amb la XLIV Diada de la Colla. Entremig actuaran fins a 10 vegades a la ciutat de Terrassa, les més importants, la Diada del Patrimoni el 28 de maig, per Festa Major el 3 de juliol i la diada de tancament de temporada.

3d10fm dels Minyons de Terrassa a la plaça Sant Jaume  | ACN
3d10fm dels Minyons de Terrassa a la plaça Sant Jaume | ACN

D’entre les més destacades, els malva tornen a la diada de Sant Fèlix després de 4 anys d’absència tal com es va confirmar el passat dimecres per part dels administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès.

L’estructura de la temporada serà l’habitual dels darrers anys: el primer moment clau arribarà amb la Festa Major de Terrassa, i seguidament de Les Santes de Mataró. A continuació, s’aturaran durant 3 setmanes per vacances. Tornaran a mitjans d’agost per encarar el segon tram de temporada, on les diades més rellevants seran la citada Sant Fèlix, La Mercè a Barcelona, Sant Narcís a Girona i la Diada de la Colla el tercer diumenge de novembre.

En paraules del cap de colla, Àlex Riveiro, el calendari 2022 “servirà per posar les bases per la recuperació del nivell casteller de la colla, i per encarar els reptes de futur plantejats dins el projecte tècnic”.

El president, Jaume Maeso, ha declarat que “estem molt contents d’haver recuperat un calendari com el d’abans de la pandèmia i haver-lo pogut construir sobre les bases del que teníem abans. També poder-lo tancar abans d’iniciar la temporada, cosa que ens va molt bé per planificar tot l’any amb antelació. A més a més ens permet treballar des d’avui amb el calendari de 2023”.

Calendari (a partir de diumenge es podrà consultar en aquest enllaç https://www.minyons.cat/calendari/):
• Març: 6, Patí del MNACTEC (Terrassa); 20, Festa Major de Can Palet (Terrassa); 27, Festes de Serralavella (Ullastrell).
• Abril: 3, Diada del Tèxtil (Sabadell); 17, Diada de la Independència (Barcelona); 23, Diada de Sant Jordi (Terrassa); 24, Diada de Can Jorba (Barcelona).
• Maig: 7, Fira Modernista (Terrassa); 22, Festa Major (Sant Boi de Llobregat); 28 Diada del Patrimoni (Terrassa).
• Juny: 5, Aniversari dels Castellers de Barcelona; 12, Diada dels Quatre Fuets (Berga); 19, Festa Major de Cornellà de Llobregat.
• Juliol: 2, Vigília de Festa Major de Terrassa; 3, Festa Major de Terrassa; 16, Diada de la Llotgeta (Sant Cugat del Vallès); 17, Festa Major de Sant Vicenç dels Horts; 24, Diada de les Santes (Mataró).
• Agost: 21, Festa Major de Roda de Barà; 27, Festa Major de Palau-Solità i Plegamans; 28, Festa Major de Sitges; 30, Sant Fèlix (Vilafranca del Penedès).
• Setembre: 4, Festa Major de Sabadell; 11, Diada Nacional (Barcelona); 24, Festa Major de Calella; 25, La Mercè (Barcelona).
• Octubre: 8 Fira Mediterrània (Manresa); 12, Festa Major de Caldes de Montbui; 27, Diada dels Castellers de Sants (Barcelona); 30, Diada de Sant Narcís (Girona).
• Novembre: 6, Diada de Xics de Granollers; 13, Diada dels Bordegassos de Vilanova; 19, Vigília de la XLIV Diada de la Colla (Terrassa); 20, XLIV Diada de la Colla (Terrassa).

Nou comentari

Comparteix