MónTerrassa
7 de 7 dels Minyons de Terrassa i pilar de 5 per sota dels Castellers
  • CA

Els Minyons de Terrassa han estrenat, aquest cap de setmana, el 7 de 7. Ho han fet a la segona ronda de l’actuació del Tèxtil a Sabadell aquest diumenge al migdia. A primera ronda d’aquesta actuació han descarregat el tercer 3 de 8 de la temporada i en tercera ronda han descarregat el 5 de 7. Han tancat l’actuació amb el pilar de 5.

Els Minyons també van actuar dissabte a la tarda en el marc de la festa del Culturassa i van descarregar els dos castells bàsics de 7, el 3 i el 4 de 7, a més del vano de 5. Els malva tornaran a actuar el diumenge vinent a Barcelona, al barri de Gràcia, en motiu de la Diada de la Independència.

Culturassa i Castellers

Els Castellers de Terrassa van fer una bona participació a la 10+2 edició de la Culturassa que es va celebrar el passat dissabte a les Esglésies de Sant Pere. Els blau turquesa van començar la seva participació amb un ferm tres de set que es va descarregar amb total solvència. El castell va presentar estrenes a nivell de tronc i pinyes. En segona ronda els del carrer Pasteur van optar pel quatre de set, el castell que va pujar amb una de les rengles un xic estirada i amb un ritme d’execució lent va haver-se de treballar fins a la sortida dels terços, tot i així els blau turquesa van demostrar ofici i treball i van poder anotar-se el castell.

Castellers de Terrassa

A la ronda de pilars va arribar la sorpresa de la jornada, i és que els d’Edu Portella van descarregar el pilar de cinc aixecat per sota, des del 2015 que els Castellers de Terrassa no s’annotaven aquest castell. Els Minyons de Terrassa, l’altre colla present a la cita per la seva banda van anotar-se també els dos bàsics de set i un vano de cinc.

Resum actuació:


Minyons de Terrassa: 3d7, 4d7, vd5
Castellers de Terrassa: 3d7 4d7, pd5s

La propera actuació dels Castellers de Terrassa serà dissabte 23 d’abril a la Plaça Vella de Terrassa en motiu de la Diada de Sant Jordi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa