MónTerrassa
Els Minyons roden els castells de 8 a Sant Cugat i Sant Vicenç dels Horts
  • CA

Els Minyons de Terrassa van rodar els castells de 8 bàsics per partida doble aquest cap de setmana a Sant Cugat del Vallès i a Sant Vicenç dels Horts, on també han descarregat castells de la gamma alta de 7.

els malves van actuar dissabte a Sant Cugat amb motiu de la Diada de la Llotgeta, acompanyats dels amfitrions, els Castellers de Sant Cugat, i d’altra banda pels Castellers de Sabadell. Hi van descarregar el 4 de 8, el 2 de 7, el 3 de 8 i el vano de 5.

L’endemà, el diumenge, van actuar a la Festa Major de Sant Vicenç dels Horts, acompanyats de la colla local, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, i també dels Castellers de Sant Feliu i els Minyons de l’Arboç. Hi van descarregar el 5 de 7, el 4 de 8, el 4 de 7 amb el pilar i el pilar de 5.

Objectiu: Castells de 9 a Les Santes de Mataró

Diumenge vinent 24 de juliol, els Minyons de Terrassa finalitzaran el primer tram de la temporada actuant a Les Santes de Mataró. L’objectiu dels malves en aquesta diada és tornar a portar a plaça castells de 9 i de la gamma alta de 8.

Els Minyons van descarregar el 3 de 9 amb folre número 300 per la Festa Major

Els Minyons de Terrassa van fer el passat diumenge 3 de juliol el seu 3 de 9 amb folre descarregat número 300, a la Festa Major de Terrassa. Van descarregar el seu primer el 18 de novembre de 1988.

Van afrontat el 3 de 9 amb folre, que era l’objectiu principal del dia, en primera ronda. A segona ronda van descarregar el 2 de 8 amb folre i a tercera ronda van descarregar el 5 de 8. En ronda de pilars va arribar la segona estrena del dia en forma de pilar de 6.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa