MónTerrassa
Minyons de Terrassa decidirà al juliol si marxa del local
  • CA
Nani Matas, Jordi Juanico i Sergi Castells, exposant els reptes de la temporada | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Als Minyons de Terrassa se’ls planteja una temporada amb grans canvis. Amb una recentment escollida junta directiva i tècnica els objectius per aquest any són alts, en tots els camps. El president de la colla, Jordi Juanico, i el cap de la tècnica, Nani Matas, han exposat aquest dimarts quins són els projectes que hi ha sobre la taula.

D’entrada, la principal aposta -a més de consolidar el lligam de la colla amb la ciutat- per aquest mandat de 2 anys és pensar què es fa al local d’assaig, ubicat al carrer del Teatre de Terrassa. “En els darrers anys hem fet un salt qualitatiu i ens hem adonat que l’equipament no compleix les expectatives ni té les prestacions adequades corresponents a una gran colla“, ha manifestat Juanico. Amb aquest pensament el cap, la colla egarenca es planteja diverses opcions: o quedar-se com s’està -però tenint present que això limitarà en excés el creixement de la colla, segons ha apuntat Matas-, arreglar el local -el que suposaria una remodelació completa de l’edifici-, o bé buscar un espai alternatiu, proper al lloc actual, ja sigui per fer un trasllat complet o bé parcial (una opció mixta que no es descarta).

Juanico explica que ja s’han iniciat negociacions amb l’Ajuntament i amb els propietaris dels possibles locals alternatius per tantejar el terreny. La decisió però es prendrà per assemblea. La data fixada per la decisió serà el mes de juliol. “Quedar-nos aquí suposaria remodelar de dalt a baix el local. Necessitem un espai prou gran per poder assajar castells de gamma extra, i sobretot necessitem un espai cobert, que no ens obligui a suspendre o limitar els assajos per culpa de la pluja. També ens falten altres equipaments interns bàsics”, ha explicat el cap de colla, que es mostra “ambiciós” i que considera que “si volem créixer i ser més grans passa també per tenir un equipament adequat”. Juanico no ha volgut revelar en quins espais alternatius s’estan pensant, però sí que ha avançat que en el moment de l’assemblea, els membres de la colla en seran coneixedors gràcies a unes ponències que es realitzaran per tal que tinguin tota la informació sobre les diverses opcions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa