MónTerrassa
Miki Nuñez fitxa per TVE i presentarà un programa sobre el Benidorm Fest
  • CA

Ràdio Televisió Espanyola ha anunciat el fitxatge estrella de l’artista Miki Nuñez per presentar un programa dedicat a recollir tota la informació sobre el Benidorm Fest 2023. El representant d’Espanya al festival d’Eurovisió del 2019 estarà acompanyat per Aitor Albizua, presentador conegut pel seu programa El comodín de La1. L’espai conduït pel jove terrassenc busca reforçar la programació setmanal al voltant d’aquest famós festival.

Portarà per nom La Noche del Benidorm Fest i donarà cobertura a les dues semifinals, que tindran lloc el 31 de gener i el 2 de febrer. Segons informa RTVE en un comunicat, es farà una prèvia i un post, amb el qual els teleespectadors podran descobrir tot allò que passa a les gales, dins i fora. I abans de cada semifinal, s’oferiran en primícia les primeres imatges dels assajos dels 18 aspirants. I es podran escoltar les paraules dels concursants en la seva primera vegada que puguen a cantar en directe a l’escenari del Palau de l’Illa de Benidorm.

Recordem que els concursants busquen endur-se el micròfon de bronze en aquesta segona edició, el qual els donarà accés a ser el representant espanyol del festival Eurovisión 2023. La gran final tindrà lloc el 4 de febrer.

18 artistes lluitaran per un bitllet a Eurovisión

A més de recollir les sensacions i tot el que passa al backstage i camerinos, Miki Nuñez i Aitor Albizua també oferiran connexions en directe des de les platges de la ciutat, on hi haurà dues pantalles gegants perquè els veïns puguin gaudir de les semifinals i la final amb les millors condicions. Durant la setmana en què es dur a terme la competició, també es pararà atenció a tots els esdeveniments que s’organitzin a la ciutat (com l’Alfombra Naranja), l’ambient que es respira, un concurs de tapes (el TapaFest) i els tres concerts que s’oferiran els dies que no hi ha gales, amb la presència d’artistes vinculats al Benidorm Fest i Eurovisión.

En aquest sentit, RTVE ja ha donat a conèixer més detalls dels artistes que competiran per fer-se amb el bitllet cap a Liverpool. Seran més que l’any passat. La primera semifinal es farà al Palacio de Deportes el dia 31, i comptarà amb les actuacions ja confirmades d’Agoney, Alice Wonder, Aritz Aren, Fusa Nocta, Megara, Meler, Sharonne, Sofía Martín i Twin Melody; mentre que la segona, el dia 2, els espectadors podran veure i votar Alfred García, Blanca Paloma, E’Femme, Famous, José Otero, Karmento, Rakky Ripper, Siderland i Vicco. De cada semifinal passaran 4 artistes, que seran qui competeixin per participar en la pròxima edició del certamen europeu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa