MónTerrassa
Miki Nuñez i Doctor Prats, al Share Festival 2022 Barcelona

El Share Festival 2022 Barcelona ha donat a conèixer bona part dels artistes que es podran veure en aquesta quarta edició, i entre els quals hi ha dos grups de Terrassa: Miki Nuñez i Doctor Prats. La cita tindrà lloc del 15 al 17 de juliol al Palau Sant Jordi i al Poble Espanyol de Barcelona. El concert inaugural anirà a càrrec d’un dels màxims exponents mundials del trap llatí, Anuel AA, que torna a la capital després de 3 anys, per presentar el seu darrer disc, Las Leyendas nunca mueren.

Miki Nuñez arriba al festival com un dels joves artistes catalans més exitosos del moment. Ho farà per presentar el seu nou disc Iceberg i serà l’únic concert que oferirà a Barcelona aquest 2022. Serà el dissabte 16 de juliol. Per la seva banda, els directes de Doctor Prats sempre són potentíssims, gràcies al seu dinamisme i per l’energia que desprenen i que sembla que mai s’acabi. La banda d’ska i reggae va treure el seu tercer i darrer disc el 2018, i tenen prou cançons i background per oferir hores i hores de concert. Actuaran dins del festival el diumenge 17 de juliol.

Al costat dels terrassencs, el certamen també comptarà amb actuacions ben diverses i per a tots els gustos de la mà d’Oques Grasses, Fernandocosta, Juancho Marqués, Roba Estesa, La Fumiga o Santa Salut, a més d’una nodrida representació d’exconcursants d’Operación Triunfo i que estan triomfant arreu, com són Alba Reche, Natalia Lacunza, Hugo Cobo o Miriam Rodríguez.

Les entrades s’obren a la venta a partir del dilluns 7 de febrer, a les 12h, a través del web del Share Festival i See Tickets, a excepció del concert inaugural, i que es poden adquirir a Ticketmaster. Serà també dilluns quan es pugui saber amb més detall quina és la programació completa i els horaris dels diferents concerts programats.

Nou comentari

Comparteix