MónTerrassa
Més il·luminació que mai als carrers de Terrassa per reforçar l’ànim i l’esperit nadalenc
  • CA
Presentació de les activitats de Nadal, a la Casa Alegre
Presentació de les activitats de Nadal, a la Casa Alegre | J. M.O.

!--akiadsense-->

Aquest divendres, la Casa Alegre de Sagrera ha estat escenari de la presentació de la campanya de Nadal a la ciutat. Sota el títol «Ganes de Nadal», s’han exposat les principals línies i propostes per aquestes festes nadalenques a Terrassa, marcades per la situació sanitària.

L’alcalde també ha anunciat que enguany els carrers de Terrassa tindran més llum que mai, amb 694 punts d’enllumenat repartits per tots els districtes de la ciutat, de led i sostenibles. Aquesta acció, és «una mesura encaminada a ajudar a reactivar l’economia de la ciutat, ser un element d’atracció per a les botigues i comerços, així com per reforçar l’ànim i l’esperit nadalenc». La inversió en llums serà de 130.000 euros, entre 20.000 i 30.000 més que l’any passat, i que responen als nous espais que s’incorporen. L’alcalde no ja defugit de la polèmica, ans al contrari, i sobre la possibilitat de repartir els diners entre els comerciants, ha reblat que les llums poden ajudar-los a remuntar, a fer que la gent passegi i compri. També ha dot que els 130.000 euros representen un 18,37 euros per comerciant i que a parer seu hi haurà molt més retorn amb la il·luminació.

Les principals ubicacions on es posen llums aquest any, respecte a l’any passat, són: a la rotonda de l’avinguda de Madrid, al D2; a la plaça de Can Palet i al carrer del Montblanc, del D3; al carrer Núria, cantonada amb Dom Bosco i a l’avinguda d’ Àngel Sallent, al D4; a la plaça Agustí Bartra del D5; a plaça de la Font de la Pola; a la plaça de Primer de Maig i al carrer Ample al D6; i als carrer de Mossèn Josep Pons, Itàlia, França i Avingunda d’Àfrica al D7, una iniciativa del Consell Municipal del Districte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa