Meritxell Neddermann, convidada de luxe al pati dels Minyons de Terrassa

La cantautora presenta el seu darrer àlbum de manera intimista

El cicle “La cultura al pati”, organitzat pels Minyons de Terrassa, ja ha superat el seu equador i després de veure passar Chalart58 & Matah, els Northern Cellos i el Circ Pistolet veurà actuar per primera vegada a Terrassa la petita de les Neddermann, la Meritxell. L’actuació serà divendres 11 de juny al local de Minyons de Terrassa a les 21h. Al pati de Minyons presentarà el seu nou álbum “In the backyard of the Castle” a duo, una proposta intimista amb el seu piano.

Meritxell Neddermann és nascuda a Barcelona l’any 1990 i de ben petita ja comença a tocar el piano. Formada als seus inicis al Conservatori del Bruc, continua els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya i posteriorment fa el salt a l’altra banda de l’atlàntic.

Als Estats Units entra en contacte més directe amb el jazz, el soul, el gospel, el latin i la música moderna. Dos anys seguits obté el premi Piano Performance Division Award i es gradua Magna Cum Laude el 2014. El 2014 s’instal•la a Nova York, on s’acaba de formar com a instrumentista, compositora i arranjadora amb artistes com Moha o CLAY.

Encara queden entrades a la venta i es poden adquirir clicant aquí.

Nou comentari