MónTerrassa
Marató a Terrassa per escollir el millor talent audiovisual català
El Ramon de les Olives, un dels projectes que es podran veure | E.R.O:

!--akiadsense-->

La Mostra VOC (Versió Original en Català), impulsada per Òmnium Cultural, comença el proper dijous 17 de novembre als Cinemes Texas de Barcelona i farà arribar, de manera simultània a 22 ciutats, el talent audiovisual català en uns guardons oberts al públic a través d’un premi popular, que se sumarà als Premis VOC, atorgats per un jurat encapçalat pel periodista Àlex Gorina.

15 dels 122 curtmetratges presentats fins el passat 12 de setembre formen part de la selecció final que podrà veure’s a 25 ubicacions diferents —cinemes, teatres, ateneus, etc.— en dues sessions de tres hores i mitja. Aquestes sessions consisteixen en una primera part de 90 minuts de curtmetratges, seguida d’una pausa de 15 minuts per votar a través de les butlletes, 10 minuts per projectar un capítol de websèrie i un micrometratge, i 90 minuts de llargmetratge —a la primera sessió es projectarà El Rei Borni i a la segona sessió El camí més llarg per tornar a casa (Premi Gaudí 2016)—. Cada sessió té un cost de 2€ per entrada. Les votacions a la millor websèrie —onze finalistes— i el millor micrometratge —25 participants— estan obertes a tot el públic al web dels premis.

A Terrassa la Mostra se celebrarà durant tota una jornada. El diumenge 20 de novembre el Centre Cultural serà la seu d’una marató audiovisual que començarà a les 10 del matí i acabarà a les 8 del vespre. La primera sessió es reproduirà durant el matí, de 10 a 14 h i la segona començarà a les 16 h i fins a les 20 h. Durant el migdia, de 14 a 16 h, se seguiran projectant curtmetratges i altres peces audiovisuals, per als més cinèfils que no vulguin abandonar la sala.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa