MónTerrassa
Manu Guix presenta disc a Terrassa acompanyant de la banda The Veterans 
  • CA

Manu Guix presenta un nou disc a la ciutat de Terrassa acompanyant de la banda The Veterans, a LaFACT Cultural. Moments és el sisè treball i s’estrena amb un so totalment nou on l’electrònica i el pop es donen de la mà. El concert tindrà lloc a l’auditori aquest divendres 21 d’octubre a les nou de la nit.

El polifacètic artista torna de nou a LaFACT Cultural després de fer-ho el 2018 i el 2020 amb una aposta per tot el contrari als discos anteriors; Si a Després de tot (2017) la música estava feta amb instruments reals, en aquest nou treball les cançons estan vestides per bases i beats electrònics, pads, sintetitzadors i d’altres textures electròniques. La vida, l’amor o com hem d’aprendre a viure en un món cada vegada més inestable, son algunes de les temàtiques de les seves noves cançons.

Es va formar com a músic a Barcelona i Liverpool

Manu Guix (1979), es va formar com a músic a Barcelona i a Liverpool. La seva prolífica carrera l’ha portat a gravar sis discos en solitari i a crear diversos musicals. Des del 2010 té el seu propi estudi de gravació i gosa d’una gran popularitat per les seves aparicions a programes de gran èxit televisiu.

De Cabeza (2003) va ser el primer treball discogràfic de Guix, després ha seguit amb cinc discos més: Manu Guix (2005), Onze Llachs (2008), Pas a Pas (2012) Després de tot (2017) i ara Moments (2022). Una de les seves grans facetes és la seva participació en musicals tan com a compositor, productor i director musical; alguns dels musicals més coneguts són Grease, el Musical, Molt soroll per no res, Cantando bajo la lluvia, La Jaula de las locas, Geronimo Stilton i El Petit Príncep, aquests dues últimes produccions es van poder veure a LaFACT Cultural.

Projectes a la televisió i a la ràdio

Paral·lelament, també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio com el programa de TVE i Telecinco Operación Triunfo, en el qual va ser professor en totes les edicions. Així mateix, ha presentat el programa de Catalunya Ràdio, Els optimistes, Còmics a TV3, el talent show per a 8TV, Encantats i va ser el director musical del programa El llop (TV3).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa