MónTerrassa
Màgia, circ i musicals omplen la nova temporada al Centre Cultural
  • CA
Albert Ubach, de Circ Tub d’Assaig, Adrià Fornés, director del Centre Cultural Terrassa, i Toni Aliaga, responsable de la Temporada BBVA de Circ | Centre Cultural Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dijous, dia 22 de juny, el Centre Cultural de Terrassa ha presentat la 6a Temporada BBVA de Circ (Tardor). Obrirà el 3 de setembre amb l’espectacle inaugural del Festival de Circ de Terrassa, El Mur​, un projecte de circ social en el qual alguns dels artistes tenen capacitats diferents. La temporada de circ seguirà el 8 d’octubre amb la companyia Circo Los que porta Xarivari Blues​, un cabaret de circ on els malabars, els monocicles i un un gran llit elàstic són utilitzats per fer equilibris impossibles farcits de música i humor.

El diumenge 5 de novembre la companyia Rhum i Cia torna a l’escenari del Centre Cultural amb Rhümia​, Premi Zirkòlika al millor espectacle de circ 2016. El 3 de desembre la companyia basca Lurrak presenta un gran espectacle musical de circ contemporani on els artistes interpreten números impressionants al ritme de singulars instruments bascs com el txalaparta i la trikitxa. La temporada la tancarà la companyia local Tub d’Assaig que anualment porta el Circ de l’Any​, una producció preparada per l’ocasió amb la participació d’artistes nacionals i contemporanis, el 30 de desembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa