MónTerrassa
M Davis Band portarà clàssics de soul i rock al Reina Victòria

M Davis Band portarà clàssics del soul i del rock aquest diumenge al Reina Victòria de Terrassa. La banda actuarà al local situat al carrer de la Rasa, número 48, a les 19:30h de la tarda, per interpretar cançons mítiques de l’estil musical del soul i el rock. Aquesta serà la segona actuació de la banda de recent formació que tot just inicia la seva trajectòria. El preu de l’entrada és de 5€ i inclou una consumició.

A part del soul i el rock, el trio de veu, guitarra i bateria oferirà tot un repertori basat en els clàssics del rythm blues i el rock de les dècades dels 60, els 70 i també dels 80. El concert serà tot us espectacle d’interpretacions de mítiques cançons de veus negres molt potents d’aquells anys. En destaquen cantants com Aretha Franklin, Tina Turner i Etta James. També hi haurà un espai per a sons més rockers, com els Eagles, Creedence, o Supertramp, entre altres. A més a més, també es durà a terme un petit homenatge a la despareguda Amy Whinehouse.

La M Davis Band és un grup de musica de recent formació, impulsada per la cantant Marga Davis, que porta a les esquenes desenes d’actuacions en solitari. Aquest any, però, la cantant ha volgut formar una banda, a la qual s’hi han unit el bateria Xavi Rodríguez i el guitarrista Marc Casulleras, també membres d’Els Visitants. La del Reina Victòria serà tot just la segona actuació de la banda, després de l’oferta fa dues setmanes al Wild Geese de Sabadell.

No és el primer concert que se celebra al Reina Victòria. La sala de copes aposta per la música i dona veu a aquells artistes que vulguin cantar les seves melodies. El passat diumenge 14 de novembre van visitar el Reina Victòria el grup musical Voz de Vapor, que van realitzar la seva primera actuació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa