MónTerrassa
Los Salvajes reivindiquen lloc a la història en un concert a Terrassa
  • CA
Los Salvajes actuen a Terrassa
Los Salvajes actuen a Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

Volien ser com els Who però en l’època en la qual van sorgir van ser venuts per a la gran massa com els Rolling Stones espanyols, Los Salvajes va ser una banda barcelonina de garatge que recollia la urgència rítmica del R&B britànic, però també els sons i l’estètica mod, el Merseybeat i la psicodèlia.

Era l’any 1962 quan sota el nom The Savages van començar a fer-se un nom de la mà de Francisco Miralles a la guitarra, el bateria Delfín Fernández i el guitarra líder Gabriel Allegret “Gaby”, que aviat destacaria en la banda com a cantant i frontman, deixant les sis cordes per a un nou component, Andrés “Andy” González. Per a completar el grup s’uneix a la formació el baixista Enric Canals (ex Els Albes), qui seria reemplaçat després d’un breu temps per Sebastián Sospedra Moya. The Savage va arribar a tocar al presitgiós Star Club d’Hamburg.

Ara, tants anys després, encara continuen oferint concerts, reivindicant el seu nom a la història del rock espanyol. A Terrassa, els podreu veure aquest dissabte, 28 de setembre, a les 23h al Legends Dance Hall. Entrada a taquilla: 14 euros; anticipada: 10 euros.

Més informació clicant aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa