La Lombarda, (productora audiovisual underground de Rubí i Terrassa) a més de videoclips, anuncis i curts han començat a rodar dues temporades de la websèrie sobre el món del Rock’n’Roll The Last Call (disponibles al web i al youtube).

The Last Call té com a protagonistes un grup d’homes que ronden els quaranta anys format per un punki, un glam, un metalero i un indie; els quals han d’arribar a un concurs on el premi és tocar en un gran escenari d’un gran festival conegut. Pel camí es troben dificultats i vells coneguts, i una de les condicions per participar al concurs és que hi han de ser els membres originals de la banda, i això els obligarà a deixar les seves diferències per un objectiu comú.

Durant la primera vintena d’agost, la productora vol posar punt i final a aquesta trama rodant un llargmetratge al Vallès, amb l’objectiu de “posar el cine vallesà al mapa i volem crear un producte propi on surtin les nostres ciutats”. Amb aquesta idea, l’equip estarà format per una vintena de persones, entre direcció, producció, llums, art, comunicació i vestuari. Tanmateix, els falten alguns perfils per aquest rodatge. I és per això que obren la possibilitat a aquelles persones que els agradaria viure de prop un rodatge. En concret, necessiten: sonidista (per perxa i grabadora de so), maquillador/a (per a tots els dies de rodatge. i per a tot el rodatge); i finalment cuiners i cuineres (no cal que sigui la mateixa persona tot el rodatge, la feina serà fer el càtering per l’equip). La feina no és remunerada (com tampoc cobra la resta de l’equip), però sí que ofereixen dietes i estada al rodatge.

“Pensem que és un projecte molt interessant i ens encantaria poder encomanar aquesta passió i aquesta il·lusió”, manifesten des de La Lombarda, i aprofiten per “fer una crida a possibles col·laboradors o col·laboradores; la situació de pandemia, ens posa difícil la recerca de recursos econòmics, patrocinadors però si hi ha algú que pensi que pot ajudar-nos d’alguna manera (no només econòmicament, sinó materialment. vehicles, menjar, espais, etc) que no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres”.

Més info i per interessats a participar cal enviar un mail a: lalombardaproducciones@gmail.com

Nou comentari