MónTerrassa
L’obra ‘M’esperaràs?’, de Carles Alberola, a la Sala Crespi
  • CA
s
L’obra ‘M’esperaràs?’, de Carles Alberola, a la Sala Crespi | RAMON NAVARRO

Diumenge passat vam tornar a gaudir de teatre de qualitat. El XLV Premi Ciutat de Terrassa de Teatre ens presentà la vuitena obra del concurs: “M’esperaràs?” de l’actor, director i dramaturg valencià Carles Alberola (Alzira, Ribera Alta , 1964). Dirigida per Jaume Alsina. El Taller de Teatre de Figueres la va posar en escena. Així que sentra a la sala el teló obert ens mostra un espai ple d’estanteries amb molts llibres. Sembla talment que ets davant d’una biblioteca. Però quan tasseus a la butaca te n’adones que és el menjador d’un lletraferit: el Rubén (Txema Albert). El Rubén, escriptor i professor universitari separat, amant del jazz, convida uns amics a sopar: el Jaume (Ruben Gifreu) i la Raquel (Maria Elena Heredia) que es presenten amb la germana de la Raquel, la Pilar (Marta Juan).

c
L’obra ‘M’esperaràs?’, de Carles Alberola, a la Sala Crespi | RAMON NAVARRO

!--akiadsense-->

L’amfitrió, desenganyat de lamor, contrasta amb el seu amic Jaume, un seductor que fins i tot ha captivat a la seva cunyada, la Pilar. Mentre esperen que sacabi de fer el sopar aniran confessant les seves desconfiances, les infidelitats secretes, els fracassos. “Nosaltres som el producte de les nostres equivocacions” ens diu en una de les seves reflexions el protagonista que té l’autoestima per terra. Unes equivocacions que encara seran a temps d’esmenar.

x
L’obra ‘M’esperaràs?’, de Carles Alberola, participant al Premi Ciutat de Terrassa de Teatre | RAMON NAVARRO

Cal destacar lexcel.lent actuació del Txema Alabert que, durant gairebé una hora i mitja, aguanta tot el pes de lobra sense defallir. La seva actuació, plena de registres es fon totalment amb el personatge interpretat. Una obra gens fàcil de representar, plena dironia i molt actual on sens mostra que els somnis també es poden complir. És qüestió desperar. O no?

d
L’obra ‘M’esperaràs?’, de Carles Alberola, a la Sala Crespi | RAMON NAVARRO

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa