MónTerrassa
Un llibre il·lustrat per conèixer millor tots els museus del MNACTEC
  • CA

“Museus de Catalunya. Museus de patrimoni industrial”, és la nova publicació del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), amb la col·laboració de l’editorial Mediterrània. L’obra compta amb les il·lustracions de Robert Garcia i està adreçada a un públic infantil i familiar. La publicació, que forma part de la col·lecció “Cerca i troba” de l’editorial Mediterrània, ofereix un recorregut pels museus i espais patrimonialls del patrimoni amb l’objectiu d’aproximar-se d’una manera lúdica i divertida a la industrialització de Catalunya.

I és que els lectors hauran de buscar prop de 150 objectes de patrimoni industrial amagats a les seves pàgines i que formen part d’algun dels museus o espais de l’entitat. D’aquesta manera, el llibre passa pel Museu de les Mines de Cercs, el Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú, ens permet descobrir el Museu Molí Paperere de Capellades, o el Museu de la Pell d’Igualada, a més, òbviament, del MNACTEC de Terrassa.

Com és lògic, el llibre ofereix diferents nivells de dificultat perquè la diversió estigui assegurada tant en grans com petits, i es pugui jugar al mateix temps que s’aprèn i es descobreix l’oferta cultural del nostre país. L’obra és en format trilingúe (català, castellà i anglès) i ja es pot trobar a les llibreries i a la web de venda en línia.

La col·lecció “Cerca i Troba” de l’editorial Mediterrània compta amb dues publicacions més, una per descobrir de més a prop i millor tots els museus de Barcelona (més de 150 objectes que els més observadors podran buscar en espais com la Fundació Joan Miró, el museu de la Xocolata, el MACBA o la Casa dels Entremesos, entre molts d’altres); la segona, ofereix una aproximació a una tretzena de museus (amb 100 objectes per trobar) de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa