L’Espaidos de la Sala Muncunill acollirà des del dissabte 5 de setembre i fins al 18 d’octubre l’exposició col·lectiva, produïda per Terrassa Arts Visuals, “Present Continu. Peces seleccionades de la Convocatòria Arts Confinades”.

Present Continu és una exposició col·lectiva, resultat de la convocatòria ciutadana Arts Confinades. Amb aquesta convocatòria, la Regidoria de Cultura vol donar visibilitat als projectes creatius que va dur a terme la ciutadania terrassenca durant el període de confinament davant la Covid-19.

Aquesta convocatòria es va adreçar a la totalitat de la ciutadania terrassenca a partir de 16 anys. Han estat 12 les peces seleccionades, d’un total de més de 50 propostes rebudes, que exploren l’experiència del confinament a través de fotografia, collage, escultura, vídeo o il·lustració, entre d’altres. La tria de les peces participants ha estat determinada per un comitè de selecció format per Laura Castillo, comissària independent, Imanol Buisan, artista, i Imma Vilches, responsable de Terrassa Arts Visuals.

Nou comentari