MónTerrassa
El Centre Cultural de Terrassa acollirà a 450 alumnes de 21 escoles de dansa
  • CA

AEDA, l’Associació d’Escoles de Dansa Autoritzades, organitza la Gala d’AEDA 2019 que es celebrarà el diumenge 31 de març de 2019, a les 17h, a l’Auditori Alfons Vallhonrat del Centre Cultural de Terrassa.

La finalitat d’aquest projecte, Gala d’AEDA 2019, és dinamitzar el sector de la dansa i reconèixer la tasca de les escoles de dansa autoritzades, associades a AEDA. Aquesta és la tercera edició i volem donar continuïtat a aquest acte celebrant una gala anual i, de mica en mica, aconseguir aglutinar totes les escoles de dansa autoritzades de Catalunya.

Les escoles de dansa autoritzades aconsegueixen formar alumnes, tant per gaudir de la dansa de forma lúdica, com per poder dedicar-s’hi professionalment.

Actualment, les escoles de dansa autoritzades són les úniques que estan sotmeses a autorització administrativa pel conseller d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, la qual es concedeix sempre que es reuneixin els requisits d’instal·lacions, titulació del professorat, programa d’ensenyament, etc., que s’estableixen en el Decret 179/1993, de 27 de juliol, pel qual es regulen les escoles de música i de dansa.

El compliment d’aquest Decret garanteix que aquestes escoles ofereixin uns ensenyaments que aporten als alumnes una formació en dansa i proporcionen a la societat l’oportunitat d’accedir a uns ensenyaments de dansa amb garanties de qualitat.

En aquesta Gala hi participaran alumnes de l’Escola de Dansa Isabel Porcar, Escola Girona en Dansa, Escola de Dansa Marta Bustamante, Escola de Dansa de Montbrió del Camp, Bilans estudi de Dansa, Espai d’Arts, La Dansa Estudi, Estudi Giselle, Escola de Dansa Herminia Espejo, Centre de Dansa Marta Coll, Escola de Dansa Marisa Yudes, IEA Oriol Martorell, Escola de Música i Dansa Estudi Teresa Maria, Escola de dansa i arts escèniques Artis, Escola de dansa Núria Díez, Escola de dansa del Centre de Lectura de Reus, STAGE escola de dansa, Escola de dansa Adagi, Escola de dansa Trackdance, Artemis Dansa, i Escola de dansa Spin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa